Πακιστάν: Επτά νεκροί και 20 τραυματίες από επίθεση βομβιστή - καμικάζι
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 ακόμη τραυματίστηκαν σε επίθεση βομβιστή - καμικάζι κοντά σε έναν αστυνομικό σταθμό ελέγχου στη Λαχόρη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν.
Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ στο προάστιο της Λαχόρης, Ραιγίντ, κοντά σε ένα τέμενος, όπου διεξαγόταν μια ετήσια θρησκευτική συγκέντρωση, με περίπου 80.000 παρευρισκομένους.
Ο επιχειρησιακός διευθυντής της αστυνομίας της Λαχόρης, ο Χάιντερ Άσραφ δήλωσε πως την επίθεση εξαπέλυσε «ένας βομβιστής αυτοκτονίας που επέβαινε στην μοτοσικλέτα», σημειώνοντας ότι τέσσερις αστυνομικοί είναι νεκροί.
«Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους αστυνομικοί, σκοτώθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Τζαμ Σαγιάντ.
Ο Σαίντ Γουαχίντ, ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης της επαρχίας Πουντζάμπ, η πρωτεύουσα της οποίας είναι η Λαχόρη, επιβεβαίωσε τον απολογισμό.
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης.
Έδεσσα: Αιματηρό επεισόδιο σε εκδήλωση για το καρναβάλι – 23χρονος μαχαίρωσε τρεις φορές 21χρονο
08:10
Πώς τα περιττώματα πουλιών τροφοδότησαν την άνοδο ενός ισχυρού αρχαίου βασιλείου
08:00
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος στη Βόρεια Κορέα
07:56
«Ύψιστη προτεραιότητα» η ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσία, δηλώνει ο Πούτιν
07:50