Ισραήλ: Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος κοντά στην Τζενίν, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σήμερα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα πλήθος ανθρώπων μεταξύ των οποίων ήταν και Ισραηλινοί στρατιώτες, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις ένοπλες δυνάμεις, έκαναν λόγο για επίθεση με αυτοκίνητο εναντίον των στρατιωτών. Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ, οι τραυματίες είναι τέσσερις και όλοι τους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο εκπρόσωπος του στρατού, αντισυνταγματάρχης Τζόναθαν Κονρίκους, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είναι σε εξέλιξη έρευνες για να διαπιστωθεί αν επρόκειτο για "τρομοκρατική" ενέργεια ή για τροχαίο δυστύχημα.
Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στα δυτικά της πόλης Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη.
Στο πρόσφατο παρελθόν, Παλαιστίνιοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτοκίνητα για να διαπράξουν επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών.
Ρύθμιση 120 δόσεων με ελάχιστη δόση 30 ευρώ: Ποιοι και τι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
02:00
Δακτύλιο: Πώς θα βγάλετε την κάρτα - Αντίστροφη μέτρηση για το σήμα του 2026
01:00
Από 1η Νοεμβρίου νέοι κανόνες στις προσλήψεις: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες
00:30
Κρίστα Πάικ: Η εκτέλεσή της δεν είναι η πρώτη που πάει λάθος - Τα συνήθη προβλήματα
23:58