Ο Λευκός Οίκος δεν «εκπλήσσεται» για την επανεκλογή Πούτιν ούτε τον συγχαίρει
Η επανεκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν προκαλεί έκπληξη ανέφερε ο Λευκός Οίκος, χωρίς να συγχαρεί τον Ρώσο πρόεδρο για την νίκη του στις προεδρικές εκλογές.
Εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, ο Χόγκαν Γκίντλεϊ, δήλωσε στους δημοσιογράφους στο προεδρικό αεροσκάφος, συνοδεύοντας τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Νιου Χαμσάϊρ, ότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποια τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού προέδρου για απόδοση συγχαρητηρίων στον Ρώσο ομόλογό του.
«Δεν μας εξέπληξε το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά για το αποτέλεσμα των ρωσικών εκλογών. Πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν όπου μπορούν με τη Ρωσία.
«Θα εργαστούμε για την καλλιέργεια των σχέσεων με τη Ρωσία και θα επιβάλλουμε τιμωρητικά μέτρα στην περίπτωση που η Ρωσία απειλεί τα συμφέροντά μας, αλλά επίσης θα αναζητήσουμε τομείς για να συνεργαστούμε όταν εξυπηρετούνται τα κοινά μας συμφέροντα», τόνισε ο Γκίντλεϊ.
SPONSORED
Το συλλεκτικό Nuvolari των 1.001 ίππων είναι το νέο supercar της Audi
12:26
Φάμμελος στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε δίπλα στο νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα
12:15
Σενάριο μετακίνησης Μαρινάκη στη θέση Κυρανάκη: Δευτέρα οι αποφάσεις, Πέμπτη οι ανακοινώσεις
12:03
Συλλήψεις σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομη διακίνηση μεταναστών
11:54