Συμφωνία στο Κογκρέσο για τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους των ΗΠΑ
Στελέχη των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών στο αμερικανικό Κογκρέσο ανακοίνωσαν την Τετάρτη (21/3) την επίτευξη συμφωνίας για τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους μέχρι το πέρας του οικονομικού έτους 2018, ενώ απομένουν ώρες πλέον ως την παρέλευση μιας κρίσιμης προθεσμίας.
Οι Ρεπουμπλικάνοι διαπραγματευτές έδωσαν στη δημοσιότητα το βράδυ της Τετάρτης το μακροσκελές κείμενο της συμφωνίας, που διαπραγματεύονταν στελέχη των δύο κομμάτων επί εβδομάδες και μεταξύ άλλων αυξάνει τις στρατιωτικές δαπάνες στα 700 δισεκατομμύρια δολάρια και τις υπόλοιπες τρέχουσες δαπάνες του ομοσπονδιακού κράτους στα 591 δισεκατομμύρια για το έτος που ολοκληρώνεται την 30ή Σεπτεμβρίου.
Η διορία για να εγκρίνει το Κογκρέσο τη συμφωνία προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέας αναστολής των υπηρεσιών του ομοσπονδιακού κράτους, το λεγόμενο shutdown, εκπνέει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ: Έως 27 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις αιτήσεις
01:00
Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια 2-1: «Eρυθρόλευκη» νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα του Europa League
23:57
Προειδοποίηση Γκουτέρες για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους κινδύνους»
23:55
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια δύο πεζοπόρων στην περιοχή του καταρράκτη του Ενιπέα στην Πιερία
23:42