Ερντογάν: Μίλησα με Τραμπ και Πούτιν, προχωράω κανονικά στο Μέμπιτς της Συρίας
Με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως ο ίδιος είπε, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει υποχώρηση» και έδωσε το μήνυμα ότι θα προχωρήσει με την επιχείρηση στο Μέμπιτς της Συρίας.
Μιλώντας σε επαρχιακή σύνοδο του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Η δουλειά δεν θα τελειώσει με το Αφρίν. Μετά υπάρχει το Ίντλιμπ, υπάρχει το Μένμπιτς. Μακάρι μέχρι να εμφανιστεί εδώ ο λαός να συνεχιστεί».
Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως εδώ και 40 χρόνια το ΡΚΚ δεν κάθισε ήσυχο. «Κάναμε πάντα υπομονή αλλά και η υπομονή μέχρι ενός σημείου. Στο σημείο που φτάσαμε τώρα είναι καθαρό. Πλέον πρέπει να τους θέσουμε τα όριά τους. ‘Θα μπούμε στις σπηλιές σας’ είπαμε και μπήκαμε στις σπηλιές τους», ανέφερε.
Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι τους έδωσαν το μάθημά τους και πως μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 3.700 μέλη των Κούρδων μαχητών της Συρίας (YPG). «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε φίλοι με όλους αλλά όταν τα συμφέροντά μας συμβαδίζουν τότε γινόμαστε σύμμαχοι με όλους», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.
«Σκληρό ροκ» στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πρώτες αντιδράσεις για το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
13:40
Επεισόδιο στον Πειραιά: Συνελήφθη 66χρονος - Eπιτέθηκε σε αστυνομικό επειδή του έκοψε πρόστιμο
13:38
Κορυδαλλός: Αστυνομική καταδίωξη για ληστεία κατά 69χρονου - Δύο συλλήψεις
13:31
Πέθανε ο γιος της Θεανώς Φωτίου σε ηλικία 48 ετών
13:31