Η αστυνομία σκότωσε έξι μέλη οργάνωσης που φέρεται να ευθύνεται για την επίθεση στην Αλεξάνδρεια
Η αιγυπτιακή αστυνομία σκότωσε την Κυριακή έξι μέλη μιας οργάνωσης η οποία φέρεται ότι ευθύνεται για τη βομβιστική επίθεση εναντίον του επικεφαλής της Ασφάλειας στην Αλεξάνδρεια, το Σάββατο, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το υπουργείο Εσωτερικών επέφερε ένα αποτελεσματικό πλήγμα στην ένοπλη πτέρυγα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, το κίνημα Χάσαμ, τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου». Οι αστυνομικοί «εντόπισαν ένα τρομοκρατικό κρησφύγετο (...) και αντάλλαξαν πυρά με τους άνδρες που βρίσκονταν εκεί, σκοτώνοντας έξι από αυτούς».
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα υποστηρίζει ότι απορρίπτει τη βία.
Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τρεις από τους έξι νεκρούς. Το υπουργείο τόνισε ότι η οργάνωση αυτή ευθύνεται για τη βομβιστική επίθεση του Σαββάτου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί. Δεν είναι σαφές ωστόσο αν τα έξι μέλη της που σκοτώθηκαν σήμερα μετείχαν ενεργά σε εκείνη την επίθεση.
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην 69η Σύνοδο της Επιτροπής Ναρκωτικών του ΟΗΕ
12:13
Μεγαλώνει ο κατάλογος στόχων του Ιράν: Οι απειλές της Τεχεράνης και η απάντηση από ΗΠΑ και Ισραήλ
12:13
Αιθιοπία: Δεκάδες νεκροί μετά από πλημμύρες στο νότιο τμήμα της χώρας (pics)
12:09
Το ναυτικό της Ταϊλάνδης παρέχει βοήθεια σε φορτηγό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
12:08