Απορρίφθηκε η ένσταση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Στις φυλακές της Αδριανούπολης θα παραμείνουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, καθώς απορρίφθηκε η ένσταση που κατατέθηκε από τους δικηγόρους τους.
Την Τετάρτη, οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων αξιωματικών υπέβαλαν ένσταση κατά της απόφασης απόρριψης του αιτήματος αποφυλάκισης.
Η τουρκική Δικαιοσύνη δεν έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων των στρατιωτικών, καθώς δεν είναι κάτοικοι Τουρκίας και θεωρούνται ύποπτοι φυγής.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο στρατιωτικοί κρατούνται στις φυλακές από τις 2 Μαρτίου.
Το εν λόγω αίτημα είχε κατατεθεί στο 1ο Ειρηνοδικείο της Αδριανούπολης, καθώς την απόφαση είχε λάβει το 2ο Ειρηνοδικείο.
Το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως επιλήφθηκε άμεσα της ένστασης, την οποία και απέρριψε με την ίδια αιτιολογία, που είχε παρουσιάσει και προχθές.
Έτσι οι δύο στρατιωτικοί θα παραμείνουν προφυλακισμένοι, περιμένοντας την κατάθεση του κατηγορητηρίου ούτως ώστε ο δικαστής να ορίσει δικάσιμο για την υπόθεσή τους
Στην Αδριανούπολη αναμένεται να βρεθούν και πάλι την Παρασκευή οι γονείς των δύο στρατιωτικών, προκειμένου να τους επισκεφτούν στη φυλακή.
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
01:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
00:30
Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
23:59
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47