ΚΟΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος - Θα υποβληθεί σε επέμβαση

Στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος - Θα υποβληθεί σε επέμβαση
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/BRITAIN ROYALTY

Στο νοσοκομείο εισήχθη την Τρίτη ο 96χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο στο ισχίο του.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο λονδρέζικο νοσοκομείο King Edward VII σήμερα το απόγευμα για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο ισχίο του, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ την Τρίτη.

Ο Φίλιππος, αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή και τα καθήκοντά του τον περασμένο Αύγουστο, παρ' όλο που είπε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί κάποια σημαντικά γεγονότα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η υγεία του δούκα του Εδιμβούργου εγείρει ανησυχίες, καθώς τον Ιούνιο εισήχθη επίσης στο νοσοκομείο λόγω μίας λοίμωξης.

Πριν από αυτό, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στα βρετανικά μέσα, όταν το παλάτι του Μπάκιγχαμ συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση και είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, η συνάντηση έγινε, καθώς ο πρίγκιπας από το φθινόπωρο αποφάσισε να μην ασκεί τις βασιλικές του υποχρεώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ