Σε «επιφυλακή» ο Λευκός Οίκος: Και ο Τζιμ Μάτις ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις ακύρωσε, όπως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει για αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ θεωρείται ολοένα και πιο πιθανή μια στρατιωτική απάντηση στην καταγγελλόμενη επίθεση με χημικά στη Συρία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο έναν αξιωματούχο της αμερικανικής διοίκησης.
Ο Μάτις επρόκειτο να επισκεφθεί την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, ένα ταξίδι το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως και κατά τη διάρκεια του οποίου δεν επρόκειτο να συνοδεύεται από δημοσιογράφους, είπε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους που τροποποιήθηκε το πρόγραμμα του υπουργού.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχει, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά, στη Σύνοδο των Χωρών της Αμερικής στα τέλη της εβδομάδας στο Περού, αλλά ότι θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον «για να επιβλέψει την αμερικανική απάντηση στη Συρία».
Οι ΗΠΑ αφαίρεσαν τη Συρία από τον κατάλογο των χωρών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
09:28
Θεσσαλονίκη: 35χρονη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία
09:16
Άντονι Χόπκινς: Στα 88 του αποδεικνύει πως η δημιουργία δεν έχει ηλικία
09:10
Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό «ψηφίζουν» οι τελευταίοι αδειούχοι: Κίνηση στα λιμάνια, μαζική επιστροφή
09:00