Σε «επιφυλακή» ο Λευκός Οίκος: Και ο Τζιμ Μάτις ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις ακύρωσε, όπως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει για αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ θεωρείται ολοένα και πιο πιθανή μια στρατιωτική απάντηση στην καταγγελλόμενη επίθεση με χημικά στη Συρία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο έναν αξιωματούχο της αμερικανικής διοίκησης.
Ο Μάτις επρόκειτο να επισκεφθεί την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, ένα ταξίδι το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως και κατά τη διάρκεια του οποίου δεν επρόκειτο να συνοδεύεται από δημοσιογράφους, είπε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους που τροποποιήθηκε το πρόγραμμα του υπουργού.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχει, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά, στη Σύνοδο των Χωρών της Αμερικής στα τέλη της εβδομάδας στο Περού, αλλά ότι θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον «για να επιβλέψει την αμερικανική απάντηση στη Συρία».
Προειδοποίηση Ευρωπαίων ηγετών για τη Ρωσία: «Γίνεται πιο επιθετική από μέρα σε μέρα»
16:43
Επίθεση από σκύλο δέχτηκαν μητέρα και η τετράχρονη κόρη της στο Ρέθυμνο
16:31
Τροχαία: Πέντε συλλήψεις οδηγών για αλκοόλ στην Αττική - Αφαιρέθηκαν πάνω από 980 διπλώματα
16:31
Το Ιράν ανανέωσε τη λίστα με 77 πλοία που υπόκεινται σε κυρώσεις για το Ορμούζ
16:29