«Τι θα συμβεί αν βυθιστεί ένα ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο»: Σενάρια από τον τουρκικό Τύπο
Λίγες ώρες μετά το περιστατικό με την πτήση τουρκικού ελικοπτέρου κοντά στη Ρω και τις δηλώσεις του Τούρκου αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων ότι «δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο στο Αιγαίο και την Κύπρο», αίσθηση προκαλούν σενάρια που δημοσιεύονται σήμερα στον Τύπο της γείτονος.
Στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak, φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «τι θα συμβεί αν χτυπηθεί και βυθιστεί ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο», στο οποίο ο αρθρογράφος İbrahim Karagül, αναλύει γιατί είναι πιθανό να γίνει ένα ατύχημα.
«Όταν ανεβαίνει η ένταση στο Αιγαίο το να γίνει κάποιο ατύχημα, ας πούμε το τουρκικό ναυτικό να βυθίσει ένα ελληνικό πλοίο και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ να κάνουν μια συμμαχία κατά της Τουρκίας, είναι ένα πιθανό σενάριο και πρέπει να το προσέξουμε», αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Στο ίδιο δημοσίευμα εκφράζονται φόβοι ακόμη και για προβοκάτσια, με στόχο να βρεθεί η Τουρκία σε δύσκολη θέση.

Μετρό: Αλλαγές και σήμερα στη Γραμμή 3 λόγω εργασιών - Ποιες ώρες αποσύρονται οι συρμοί
04:00
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Εντάσσονται επιπλέον 500.000 εργαζόμενοι από τον Οκτώβριο
03:00
Αλλαγή ώρας: Ποια Κυριακή γυρνούν τα ρολόγια μία ώρα πίσω
02:00
Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ: Έως 27 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις αιτήσεις
01:00