Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ρεπουμπλικανός Πολ Ράιαν, δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, όπως ανέφερε ένας βοηθός του, ο Μπρένταν Μπακ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο Ράιαν ενημέρωσε τους στενούς συνεργάτες του ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Θα ολοκληρώσει την τρέχουσα θητεία του και θα αποσυρθεί τον Ιανουάριο.
Ο Μπακ είπε ότι ο Ράιν αισθάνεται υπερήφανος για τα 20 χρόνια που υπηρέτησε στο Κογκρέσο αλλά τώρα θέλει να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του. Φιλικά του πρόσωπα είπαν ότι ήταν έτοιμος να παραιτηθεί αφότου πέρασε η μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος που ήταν εκ των βασικών στόχων του εδώ και χρόνια.
Ο Ράιν είναι πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων από τον Οκτώβριο του 2015.
ΗΠΑ: Στο «μικροσκόπιο» τα μέτρα ασφαλείας του Τραμπ μετά τον πυροβολισμό στο δείπνο των ανταποκριτών
10:36
Β. Χαλουλάκος (ICEYE) στο CNN Greece: ζωτικής σημασίας η παραγωγή διαστημικών συστημάτων στην Ελλάδα
10:35
Η ομογένεια τίμησε την ελληνική επανάσταση του 1821 - Παρέλαση στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης (vid)
10:31
Η Ιαπωνία εκτόξευσε δορυφόρο «οριγκάμι» που ξεδιπλώνεται σε 25 φορές το μέγεθός του
10:25