Ο Πούτιν προτρέπει τον Νετανιάχου να σεβαστεί την κυριαρχία της Συρίας
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προέτρεψε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να μην κάνει τίποτε που θα αποσταθεροποιούσε τη Συρία.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών, ο Πούτιν υπογράμμισε στον Νετανιάχου ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η κυριαρχία της Συρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Η Συρία, το Ιράν και η Ρωσία υποστηρίζουν ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από μια αεροπορική επιδρομή ενάντια σε μια συριακή αεροπορική βάση την Κυριακή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο επτά Ιρανών στρατιωτικών.
Το Ισραήλ δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει αυτόν τον ισχυρισμό.
ΧΡΗΜΑ
Ποια προγράμματα θα υλοποιηθούν το 2026 για να ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό - Όλες οι αλλαγές
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Αμερικανικός γρίφος η διάρκεια της εκεχειρίας και οι όροι του Ιράν για να επιστρέψει στο Ισλαμαμπάντ
23:54
ΚΟΣΜΟΣ
Περού: Δεύτερη παραίτηση υπουργού μετά την απόφαση του προέδρου να καθυστερήσει αγορά μαχητικών F-16
23:48
ΚΟΣΜΟΣ