Απάντηση της Ρωσίας στον Τραμπ: To ISIS δημιουργήθηκε μετά την επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, με ανάρτηση της στην σελίδα της στο Facebook, υπενθυμίζει στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ότι το αυταποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος υπήρξε αποτέλεσμα της αμερικανικής επέμβασης στο Ιράκ.
Η Ζαχάροβα προέβη στην υπενθύμιση αυτή με αφορμή την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στην σελίδα του στο Twitter στην οποία έγραψε ότι η κυβέρνησή του έκανε «μια άριστη δουλειά για την απελευθέρωση της περιοχής από το ISIS» την οποία ολοκληρώνει διερωτώμενος με την φράση «Που είναι το δικό μας 'Ευχαριστώ Αμερική;'».
Απαντώντας στο μήνυμα αυτό η Ζαχάροβα έγραψε: «Απλώς δεν έχουν ακόμη σταματήσει όλοι να ευγνωμονούν την Αμερική για το Ιράκ, όπου το Ισλαμικό Κράτος υπήρξε αποτέλεσμα της επέμβασης».
Πόλεμος στο Ιράν: Δώδεκα τραυματίες στο Ισραήλ από ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις
18:11
Νετανιάχου: «Βρυχώμαστε και δρούμε - Πιο ισχυρά χτυπήματα σε Ιράν και Χεζμπολάχ»
18:02
Το Κατάρ χτύπησε το Ιράν - Αντίποινα για την απόπειρα επίθεσης στο αεροδρόμιο της Ντόχα
17:52
Νεα οδηγία του υπουργείου Εξωτερικών για όσους θέλουν να εγκαταλείψουν το Ισραήλ μέσω Αιγύπτου
17:49