Νέα πρόκληση Μπουλούτ: Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις, προχώρησε ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, δηλώνοντας πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο όπως υποστηρίζει, σκότωσαν Έλληνες.
Σύμφωνα με το tweet του Τούρκου δημοσιογράφου Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί. Όπως ανέφερε μάλιστα, χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.
«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
«Ευπρόσδεκτο» το γεγονός ότι ο Πούτιν εμφανίζεται έτοιμος να μιλήσει με τον Μακρόν λέει το Ελιζέ
14:30
Ρέντη: Φωτιά στον προαύλιο χώρο βιομηχανίας
14:22
Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση κάνει το άσπρο μαύρο στον αγώνα των αγροτών - Η αλήθεια δεν κρύβεται»
14:11
Η σκηνή που έκανε την Λίλι Κόλινς να κλάψει από τα γέλια στο «Emily in Paris» (pics)
14:00