Νέα πρόκληση Μπουλούτ: Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις, προχώρησε ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, δηλώνοντας πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο όπως υποστηρίζει, σκότωσαν Έλληνες.
Σύμφωνα με το tweet του Τούρκου δημοσιογράφου Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί. Όπως ανέφερε μάλιστα, χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.
«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Μηλίτσα Μεσσηνίας - Εστάλη μήνυμα 112 για ετοιμότητα
12:58
Νόμπελ Ιατρικής 2026: Tρεις επιστήμονες τιμήθηκαν για το έργο τους στην Οπτογενετική
12:55
Μαζωνάκης: «Μίλησε» το κινητό της 56χρονης γιατρού - Αναζητούσε στο ΑΙ τρόπους επαναφοράς από μέθη
12:52
Τσίπρας: Εσκεμμένη κυβερνητική επιλογή τα υπερπλεονάσματα – Αξιοποιούνται για την εξαγορά ψήφων
12:52