Νέα πρόκληση Μπουλούτ: Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις, προχώρησε ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, δηλώνοντας πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο όπως υποστηρίζει, σκότωσαν Έλληνες.
Σύμφωνα με το tweet του Τούρκου δημοσιογράφου Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί. Όπως ανέφερε μάλιστα, χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.
«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
00:30