Συρία: Απαραίτητη και κατάλληλη η επιχείρηση, σύμφωνα με τη Μέρκελ
Την υποστήριξή της στην στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας κατά της Συρίας, που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος.
Μάλιστα η Άγκελα Μέρκελ χαρακτήρισε την επιχείρηση «απαραίτητη και κατάλληλη» για την αποτροπή των Σύρων από την περαιτέρω χρήση χημικών όπλων.
Τα ξημερώματα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία και η Βρετανία,πραγματοποίησαν συντονισμένα πλήγματα στη Συρία, ως αντίποινα για τη χρήση χημικών όπλων από το Μπασάρ αλ- Άσαντ.
Τη στρατιωτική επέμβαση ανακοίνωσε από τον Λευκό Οίκο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι διέταξε επιθέσεις ακριβείας ενάντια σε εγκαταστάσεις χημικών όπλων στη Συρία.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Πορτογαλία ανακοίνωσε πακέτο βοήθειας 2,5 δισ. ευρώ μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Κριστίν
23:50
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία 23χρονου για εκβιασμό και απειλές
23:42
ΚΟΣΜΟΣ
Γνωστός ακτιβιστής αφήνεται ελεύθερος στη Βενεζουέλα - Σημαντικό βήμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα
23:31
ΣΠΟΡ
Super League: Το πέναλτι του Ταρέμι στο 106' έγραψε το 1-1 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός- Νίκες για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ
23:23
ΚΟΣΜΟΣ