Συρία: «Οι βομβαρδισμοί δεν έγιναν λόγω της επίθεσης με χημικά» λέει η Ρωσία
Νέα «πυρά» εναντίον ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας εξαπέλυσε η Μόσχα, με το ρωσικό υπουργείο Αμύνης να ισχυρίζεται ότι οι βομβαρδισμοί δεν έγιναν λόγω της «χημικής επίθεσης» στη Ντούμα αλλά αποτελούν «απάντηση» στην επιτυχία του συριακού στρατού και την απελευθέρωσή της χώρας από τους τρομοκράτες.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Συνταγματάρχης Σεργκέι Ρουντσκόι υπογράμμισε ότι οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα που ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) ξεκινάει τις εργασίες του στη Ντούμα.
«Αυτό δείχνει ότι οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται να πραγματοποιηθεί μια αντικειμενική έρευνα αλλά ελπίζει να διαταράξει την ειρηνική επίλυση του συριακού ζητήματος και να αποσταθεροποιήσει την περιοχή. Δεν έχει καμία σχέση με τα περί καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας» τόνισε ο ίδιος.
Liveblog: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Κανδήλι - Πάνω από 500 πυροσβέστες στα μέτωπα της Δυτικής Αττικής
14:46
Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό λεωφορείο - Έσπασαν τζάμια και κατέστρεψαν καθίσματα
14:43
Ο Φιλ Κόλινς αποκαλύπτει: Έληξε η παλιά διαμάχη του με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
14:39
Σε «πορτοκαλί» συναγερμό αύριο Τρίτη (4/08) Αττική, Εύβοια, Χίος και Ψαρά
14:31