Σάλος στην Κύπρο με το ένταλμα σύλληψης του υπουργού Οικονομικών
Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε νωρίτερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας κατά του υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, για υπόθεση μη καταβολής του Ταμείου Προνοίας των Κυπριακών Αερογραμμών.
Πέντε πρώην αεροσυνοδοί προσέφυγαν εναντίον των μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ταμείου Προνοίας, εκ των οποίων οι δύο κινήθηκαν νομικά και κατά του υπουργού Οικονομικών.
Ο κ. Γεωργιάδης δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και το Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.
Στη συνέχεια, ο Γενικός Εισαγγελέας ακύρωσε το ένταλμα ενώ δήλωσε: “Κατά την άποψή μας, εσφαλμένα και παράτυπα περιλήφθηκε μεταξύ των κατηγορουμένων και το όνομα του Υπουργού Οικονομικών”.
Είναι η πρώτη φορά που εκδίδεται ένταλμα εναντίον εν ενεργεία υπουργού της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Κυψέλη: Η ιατροδικαστική θα ρίξει φως στο θρίλερ με το νεκρό έμβυο - Τι υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι
07:57
Γιατί απομακρύνονται οι εσωκομματικές κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προτεραιότητα οι βουλευτικές εκλογές
07:50
Ξαφνική πλημμύρα στο Γκραν Κάνιον: Ορμητικοί χείμαρροι σάρωσαν τα πάντα - 20 αγνοούμενοι
07:43
Τα δραματικά λεπτά πριν το ναυάγιο στην Κερύνεια: Σοβαρές καταγγελίες από επιζώντες για το πλήρωμα
07:40