ΗΠΑ: Χλώριο και αέριο σαρίν χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις του Άσαντ στη Ντούμα
Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι χλώριο και αέριο σαρίν χρησιμοποιήθηκαν από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις στην επίθεση με χημικά, για την οποία τις κατηγορούν, της 7ης Απριλίου στη Ντούμα, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος της αμερικανικής διοίκησης.
«Την ώρα που οι πληροφορίες που διαθέτουμε είναι σαφέστερες σχετικά με τη χρήση χλωρίου, έχουμε επίσης σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση σαρίν» είπε ο αξιωματούχος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, σε δημοσιογράφους, ενώ επικαλέστηκε συμπτώματα τα οποία ανέφεραν αρκετές πηγές.
Το αέριο σαρίν είναι ένας ισχυρότερος νευροτοξικός παράγοντας, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί πριν από έναν χρόνο στο Χαν Σεϊχούν, σε επίθεση που είχε επίσης προκαλέσει τα αντίποινα των ΗΠΑ.
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: «Ανοιξιάτικη αλλαγή με απίστευτες ημέρες» μετά το άστατο σκηνικό του Σαββατοκύριακου λέει o Γιαννόπουλος στο CNN Greece – Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Πάσχα
08:08
ΚΟΣΜΟΣ
Πώς η γυμναστική των αστροναυτών καταπολεμά τους πόνους στην πλάτη και τη γήρανση για εμάς στη Γη
08:00
CULTURE
Ζαν Μισέλ Ζαρ στο CNN Greece: Κάθε φορά που παίζω στην Ελλάδα νιώθω σαν να επιστρέφω σπίτι
07:58
ΚΟΣΜΟΣ
Αστυνομικοί παράτησαν σακίδιο με όπλα έξω από την κατοικία του δημάρχου του Λονδίνου - Παύθηκαν από τα καθήκοντά τους
07:52
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ