Ισραήλ: Αστυνομικοί ταυτοποίησαν σκύλο με τη βοήθεια του αγαπημένου του… τραγουδιού!
Ένα χάσκι χάθηκε στην πόλη Μπερ Σεβά του Ισραήλ και οι Αρχές κατάφεραν να το εντοπίσουν. Για να σιγουρευτούν πως ήταν ο σωστός σκύλος, του έβαλαν να ακούσει το αγαπημένο του τραγούδι στο οποίο λατρεύει να κάνει τα… φωνητικά.
Ο ιδιοκτήτης του είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή στην αστυνομία πως για να ταυτοποιήσουν ορθά τον σκύλο θα έπρεπε να βάλουν να παίξει το αγαπημένο του κομμάτι, κατά τη διάρκεια του οποίου πάντα «τραγουδάει».
Το χάσκι εντοπίστηκε σε ένα χωράφι από μία παρέα εφήβων, η οποία κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Αρχικά οι αστυνομικοί τηλεφώνησαν στον ιδιοκτήτη για να του ζητήσουν να πάει στο μέρος ώστε να σιγουρευτεί πως είναι ο δικός του σκύλος.
Αυτός τους απάντησε πως δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να του παίξουν τα δύο αγαπημένα του τραγούδια και να δουν εάν θα αντιδράσει σε κάποιο.
Χαρδαλιάς: «Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις για να έχουν παρουσία στις διεθνείς αγορές»
11:50
Τι απαντά το Υπουργείο Πολιτισμού για τον ανελκυστήρα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης
11:47
Λίαμ Γκάλαχερ: «Δεν πρόκειται να γίνει» – Εκτός Glastonbury οι Oasis το 2027
11:30
Στόχος οι χώρες που βοηθούν τις ΗΠΑ στον πόλεμο λέει το Ιράν - Απειλές κατά της Βουλγαρίας
11:18