Σταϊνμάιερ: Να μην δαιμονοποιούμε την Ρωσία
Ο γερμανός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ προειδοποίησε κατά της δαιμονοποίησης της Ρωσίας και δήλωσε ότι η χώρα του έχει να παίξει έναν ειδικό ρόλο για την διατήρηση του διαλόγου με τη Μόσχα, με δεδομένη την ιστορία της.
Σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, ο Σοσιαλδημοκράτης Σταϊνμάιερ εκφράζει τις ανησυχίες του ότι οι αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της Δύσης κατά της Συρίας, εμπεριέχουν το ρίσκο μιας απευθείας σύγκρουσης μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων, για πρώτη φορά, σε συριακό έδαφος.
«Βρισκόμαστε στο επόμενο στάδιο κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ», δήλωσε στην εφημερίδα “Bild am Sonntag” ο Σταϊνμάιερ, που υπηρέτησε δύο φορές ως υπουργός των Εξωτερικών της Γερμανίας.
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02