Ο βασιλιάς Σαλμάν καταδίκασε τις ενέργειες του Ιράν
Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 29ης Διάσκεψης του Αραβικού Συνδέσμου στην πόλη Νταχράν καταδικάζοντας το Ιράν, χωρίς ωστόσο, ν’ αναφερθεί στις πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης κατά στόχων της συριακής κυβέρνησης.
Η Σαουδική Αραβία και το Ιράν έχουν εμπλακεί σε έναν κύκλο περιφερειακού ανταγωνισμού για την επιρροή τους στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, ακόμη και μέσω αιματηρών πολεμικών συγκρούσεων σε άλλες χώρες, όπως, η Υεμένη και η Συρία.
«Ανανεώνουμε την ουσιαστική καταδίκη μας κατά τρομοκρατικών ενεργειών από το Ιράν στην αραβική περιοχή, ενώ απορρίπτουμε την προφανή εμπλοκή του στα εσωτερικά θέματα των αραβικών χωρών», είπε χαρακτηριστικά ο βασιλιάς Σαλμάν.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην Καλαμαριά
11:21
ΚΟΣΜΟΣ
«Μας προκαλεί σοβαρή ανησυχία» λέει η Μόσχα για την παρουσία στρατιωτών του ΝΑΤΟ στη Γροιλανδία
11:17
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«K-Pops!»: Ο Anderson .Paak κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη
11:15
ΚΟΣΜΟΣ
Η συγκινητική ανάρτηση της Σελίν Ντιόν για τα 10 χρόνια από την απώλεια του συζύγου της (pic)
11:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ