Τουρκικό δικαστήριο διέταξε τη συνέχιση φυλάκισης Αμερικανού πάστορα
Ένα τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα τη συνέχιση φυλάκισης ενός Αμερικανού πάστορα, εν αναμονή της δίκης του για διασυνδέσεις με την ομάδα που ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 στην Τουρκία.
Ο Άντριου Μπράνσον, ένας χριστιανός πάστορας από τη Βόρεια Καρολίνα, που ζει στην Τουρκία για περισσότερα από 20 χρόνια, κατηγορείται ότι βοήθησε την ομάδα που η Άγκυρα κατηγορεί για το αποτυχημένο πραξικόπημα. Ο Μπράνσον, που αρνείται τις κατηγορίες, βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 35 έτη.
Η επόμενη ακροαματική διαδικασία θα γίνει στις 7 Μαΐου, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Νωρίτερα σήμερα, αξιωματούχος των ΗΠΑ υπεύθυνος για τη διεθνή θρησκευτική ελευθερία, δήλωσε ότι οι σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με την Τουρκία είναι πιθανό να υποστούν πιέσεις όσο ο Αμερικανός πάστορας παραμένει στη φυλακή.
Onassis Mandra: clinamen του Céleste Boursier-Mougenot
14:29
ΟΗΕ: Η επιδημία του Έμπολα παραμένει τεράστιας κλίμακας, δεν έχει ακόμη κορυφωθεί
14:28
«Είναι ο καλύτερος»: Οι ευχές της Μέγκαν για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι και οι οικογενειακές φωτό
14:19
Συναγερμός στο Ριάντ: Εξέδωσε προειδοποιήσεις για «πιθανό κίνδυνο» σε Τζέντα, Μέκκα και Ταΐφ
14:10