Σόιμπλε: Να θεσπιστεί ευρωπαϊκός νόμος για το άσυλο
Τη θέσπιση ενός ευρωπαϊκού νόμου για το άσυλο, ζήτησε ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Ένας ευρωπαϊκός νόμος για το άσυλο πρέπει να υπάρξει, επειδή αυτό είναι αυτό που χρειαζόμαστε: ενιαίες διαδικασίες, ενιαίες υπηρεσίες", δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην WELT AM SONNTAG.
Επιπλέον υποστήριξε τη στενή συνεργασία μεταξύ της Ομοσπονδιακής Βουλής και της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, ιδίως στον τομέα της αμυντικής πολιτικής.
«Αν θέλουμε να σημειώσουμε σοβαρή πρόοδο στον τομέα των κοινών προμηθειών στον τομέα των εξοπλισμών, τότε πρέπει να εξευρωπαΐσουμε τις πολιτικές προμηθειών και πωλήσεων εξοπλισμών. Αυτό είναι επίσης καθήκον των κοινοβουλίων να το αντιμετωπίσουν».
ΚΟΣΜΟΣ
Το μέλλον της Γροιλανδίας στο επίκεντρο συνάντησης κορυφαίων αξιωματούχων με τον Ρούμπιο στις ΗΠΑ
12:21
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα 35.000 νοικοκυριά στην Οδησσό - Πολικές θερμοκρασίες στην πόλη
12:19
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Δημήτριος: Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο τα ξημερώματα - Τραύματα από σφαίρες σε δύο άτομα
12:13
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Συνελήφθη ο οδηγός φορτηγού που έπεσε πάνω σε πλήθος κατά τη διάρκεια πορείας υπέρ του Ιράν (vid)
12:05
ΕΛΛΑΔΑ