Οι ΗΠΑ δεν θα προσφέρουν στη Βόρεια Κορέα άρση των κυρώσεων πριν από την καταστροφή των πυρηνικών
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει στη Βόρεια Κορέα την άρση των κυρώσεων σε βάρος της πριν η Πιονγιάνγκ καταστρέψει τα πυρηνικά της όπλα και τερματίσει τα εξοπλιστικά της προγράμματα, δήλωσαν στελέχη της κυβέρνησής του στην εφημερίδα «The Wall Street Journal».
«Όταν ο πρόεδρος λέει ότι δεν θα επαναλάβει τα σφάλματα του παρελθόντος, αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ δεν θα κάνουν ουσιώδεις παραχωρήσεις, όπως το να άρουν τις κυρώσεις, ωσότου η Βόρεια Κορέα να έχει ουσιαστικά τερματίσει τα προγράμματά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων», δήλωσε ανώτερο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης στη Wall Street Journal.
Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε, όταν το πρακτορείο ειδήσεων Reuters του ζήτησε ένα σχόλιο για το δημοσίευμα αυτό την Κυριακή (22/4).
Αχαΐα: Απειλούσε αστυνομικούς μέσα από βίντεο που ανέβαζε στα Social Media – Συνελήφθη με σιδηρολοστό και αλυσοπρίονο
12:03
Unesco: Σχεδόν 6 στις 10 χώρες παγκοσμίως απαγορεύουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
11:48
Μητσοτάκης από Σύνοδο: Αναγκαία η ενεργοποίηση της ρήτρας για αμοιβαία συνδρομή της ΕΕ
11:38
«Φωτιά» πήραν τα καύσιμα: Σε υψηλό 3ετίας το φυσικό αέριο - Έφτασε τα 117 δολάρια το πετρέλαιο
11:33