Δημοσιογράφος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στη Νικαράγουα
Ένας δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της ζωντανής αναμετάδοσης των ταραχών που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στη Νικαράγουα.
Ο Άνχελ Γκαχόνα, περιέγραφε τις φθορές που είχαν σημειωθεί σε μια τράπεζα της πόλης Μπούφιλντς που βρίσκεται στα παράλια της Καραϊβικής, όταν ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Ο δημοσιογράφος σωριάστηκε στο έδαφος, όμως η ζωντανή μετάδοση συνεχιζόταν.
Ακούγονται κραυγές πανικού, από ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο και μόλις είδαν τον Γκαχόνα στο έδαφος άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν το όνομά του.
Πάνω από δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες στη Νικαράγουα, όπου ξέσπασαν ταραχές με αφορμή τις περικοπές στις συντάξεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση Ορτέγκα.
ΕΛΛΑΔΑ
Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
19:46
ΚΟΣΜΟΣ
«Πυρά» από τη Μόσχα σε Βαρθολομαίο: Στόχος του ο «εκτοπισμός» της ρωσικής Ορθόδοξης εκκλησίας
19:39
ΚΟΣΜΟΣ
Μερτς: Ελπίδες για υπογραφή εμπορικής συμφωνίας ΕΕ - Ινδίας
19:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Γαλλία ανοίγει προξενείο στη Γροιλανδία «εντός των προσεχών ημερών»
19:22
ΕΛΛΑΔΑ