Δολοφονία Κιμ Βαλ: Ισόβια στον Δανό εφευρέτη
Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ο Δανός εφευρέτης Πίτερ Μάντσεν για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ.
Η τεμαχισμένη σορός της δημοσιογράφου εντοπίστηκε πέρσι την 21η Αυγούστου, 11 ημέρες αφότου βρέθηκε στο υποβρύχιό του για να του πάρει συνέντευξη.
Ο 47χρονος Πέτερ Μάντσεν υποστήριξε, στην έναρξη της δίκης, ότι η νεαρή γυναίκα απεβίωσε έχοντας εισπνεύσει τοξικά αέρια που απελευθερώθηκαν έπειτα από μια απότομη αποσυμπίεση του θαλάμου.
Συλληφθείς την 11η Αυγούστου, ενώ το υποβρύχιό του ήταν έτοιμο να βυθιστεί, ο Πέτερ Μάντσεν παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι αποκεφάλισε, τεμάχισε και πέταξε στη θάλασσα τη σορό της δημοσιογράφου μετά το θάνατό της από ατύχημα.
Εκείνος αρνήθηκε πεισματικά καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, τη βίασε και τη σκότωσε, όπως τον κατηγορούν οι εισαγγελικές αρχές.
Παπαθανάσης: Έγκριση 20 Τομεακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης ύψους 11,787 δισ. ευρώ
14:00
Νέα πυρά από τον Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και την μη στήριξη της Δύσης
14:00
Νέα προειδοποίηση Τραμπ σε Ευρώπη για τα Στενά του Ορμούζ - Το Ισραήλ χτυπά ταυτόχρονα Τεχεράνη και Λίβανο - «Σήμερα αναμένονται εκπλήξεις»
13:55
Νέος καυγάς Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Τον βιντεοσκοπούσε ενώ έτρωγε (vid)
13:48