Στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη μεταβαίνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Μουν Τζε-ιν
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας αναχώρησε από την Πιονγιάνγκ το πρωί της Παρασκευής (27/4) για την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει την κορεατική χερσόνησο, όπου θα διεξαχθεί η ιστορική σύνοδος κορυφής με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, μετέδωσε το βορειοκορεάτικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα συζητήσει με ειλικρίνεια με τον Μουν Τζε-ιν για όλα τα προβλήματα, προκειμένου να βελτιωθούν οι διακορεατικές σχέσεις και να επιτευχθεί η ειρήνη, η ευημερία και η επανένωση της κορεατικής χερσονήσου», ανέφερε η ίδια πηγή.
Από την πλευρά του, και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν αναχώρησε για την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει τη χερσόνησο, με τα νοτιοκορεατικά τηλεοπτικά δίκτυα να μεταδίδουν πλάνα απευθείας.
Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 νεκροί από την σφοδρή χιονοθύελλα – Κινητοποιήθηκε ο στρατός
16:37
Ο Πίτερ Μάντελσον «απογοήτευσε τη χώρα του», δήλωσε ο Κιρ Στάρμερ
16:36
Τσουκαλάς: Εμείς αυτή την κυβέρνηση δεν την εμπιστευόμαστε για να προχωρήσει στην Αναθεώρηση
16:34
Ζελένσκι κατά Ρωσίας: Αγνόησε τις ειρηνευτικές προσπάθειες των ΗΠΑ με την επίθεση στον ενεργειακό τομέα της Ουκρανίας
16:26