ΚΟΣΜΟΣ

Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία με γραμματέα υπουργού

Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία με γραμματέα υπουργού
Φωτογραφία Αρχείου Pixabay

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στον πολιτικό κόσμο της Βρετανίας, μετά την αποκάλυψη πως γραμματέας του υπουργού Στέγασης, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ντόμινικ Ράαμπ, προσέφερε σεξ έναντι χρημάτων στο διαδίκτυο.

Η 20χρονη γραμματέας συναντήθηκε με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος προσποιούνταν πως είναι πλούσιος επιχειρηματίας. Η κοπέλα φέρεται να καυχιόνταν πως γνώριζε «κάθε κίνηση» του Ράαμπ και αστειευόταν για το πόσο θα ήθελε να απολυθεί για το γεγονός πως έκανε σεξ στο γραφείου του αφεντικού της, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mirror.

Η νεαρή γραμματέας ομολόγησε στον δημοσιογράφο πως ήλπιζε να κερδίσει έως και 5.000 στερλίνες τον μήνα από τους ευκατάστατους πελάτες της, υποσχόμενη ωστόσο διακριτικότητα, επιμένοντας πως «όλα είναι προστατευμένα». Παραδέχτηκε επίσης πως τα αφεντικά της θα έχουν «πρόβλημα» με τη δεύτερη δουλειά της, αλλά τόνισε πως «δεν βλέπει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού και του να κάνεις πολλές γνωριμίες στο Tinder».

Ανέφερε επίσης πως για 750 στερλίνες θα μπορούσε να έχει «πλήρη πρόσβαση». Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε τι ήταν διατεθειμένη να κάνει γι’ αυτό το ποσό, απάντησε: «Οτιδήποτε θέλετε». Τότε, ο δημοσιογράφος της Mirror, αναφέρει πως συναντήθηκε δύο φορές με την 20χρονη, την πλήρωσε και της δύο αλλά προφασίστηκε δικαιολογίες και έφυγε.

Η νεαρή του είπε «Ξέρω τα πάντα γι’ αυτόν. Ξέρω κάθε κίνησή του. Ξέρω πού είναι σήμερα».

Εκπρόσωπος του υπουργείου επιβεβαίωσε πως είναι ενήμεροι για το θέμα και το ερευνούν. «Δεν υπάρχει κανένας υπαινιγμός ότι έχουν αποκαλυφθεί επίσημες πληροφορίες» δήλωσε, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να φανερώνει πως ο Ράαμπ γνώριζε τις ενέργειες της 20χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ