Συναγερμός στο Μπέρμιγχαμ: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς έξω από τζαμί
Συναγερμός έχει σημάνει στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας, καθώς αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς έξω από τζαμί στην οδό Έτινγκτον στην περιοχή Άστον.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός τραυμάτισε δύο άνδρες περίπου 20 ετών και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ένας άνδρας φέρει τραύμα στο κεφάλι ενώ η κατάσταση του δεύτερου τραυματία δεν φαίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς περπατούσε.
«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για περιστατικό που σχετίζεται με τρομοκρατία αλλά προσπαθούμε να έχουμε ανοιχτό μυαλό μέχρι να προχωρήσουν οι έρευνες» είπε ο Γκρεγκ Έβανς, αξιωματούχος της αστυνομίας.
«Η έρευνα βρίσκεται στα πρώτα στάδια και προσπαθούμε ακόμη να καταλάβουμε ακριβώς τι συνέβη» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, που αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και «χτενίζουν» την περιοχή για στοιχεία.
Οι Αρχές αναμένεται, επίσης, να εξετάσουν καρέ-καρέ τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.
Η Ελλάδα συνεργάζεται με άλλες χώρες για τη δημιουργία κέντρων απέλασης μεταναστών εκτός ΕΕ
20:50
Βιολάντα: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου - Τα πρώτα στοιχεία από την απολογία του
20:41
Ποινική δίωξη κατά της Ειρήνης Μουρτζούκου για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη
20:30
Μεξικό: Ένας νεκρός και οκτώ παιδιά τραυματισμένα σε μια επίθεση σε πάρκο
20:21