Τέσσερις ορειβάτες νεκροί στις ελβετικές Άλπεις
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στις ελβετικές Άλπεις και άλλοι πέντε βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, αφού αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στην ύπαιθρο, σε υψόμετρο άνω των 3.200 μέτρων.
Οι διασώστες εντόπισαν συνολικά 14 ανθρώπους, Ιταλούς, Γερμανούς και Γάλλους, ορισμένοι εκ των οποίων έχοντας υποστεί υποθερμία, ενώ τουλάχιστον ένας εξ' αυτών σκοτώθηκε έπειτα από πτώση.
Η ομάδα των ορειβατών διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομεία της περιοχής, ωστόσο άλλοι τρεις εξ αυτών κατόπιν πέθαναν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.
Τα θύματα έκαναν πεζοπορία στην περιοχή του όρους Pigne d'Arolla (3.796 μ.), όταν αιφνιδιάστηκαν από μια θύελλα που ξέσπασε στην περιοχή, διευκρίνισε η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου.
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26