Σκόπια: «Παράθυρο» Ζάεφ για αναθεώρηση του Συντάγματος
«Η πΓΔΜ σίγουρα θα ανοίξει το θέμα του Συντάγματος πριν από την ένταξη στην ΕΕ, όπως όλα τα άλλα κράτη-μέλη, μεταφέροντας ένα μέρος της κυριαρχίας της στην Ένωση», δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ, τονίζοντας πως σε περίπτωση που απαιτούνται πρόσθετες εγγυήσεις ως ασφάλεια για τους πολίτες της Ελλάδας, «αυτό θα μπορούσε να συζητηθεί σαν επιλογή».
«Αναζητούμε όλες τις πιθανές δημιουργικές επιλογές για μια λύση, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια λύση είναι εφικτή, αν οι θεσμοί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην πΓΔΜ ψηφίσουν υπέρ της» συμπλήρωσε ο Ζάεφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ.
Μάλιστα τόνισε πως η λύση θα πρέπει να εγκριθεί από τους θεσμούς και «όχι από τον Ζάεφ, τον Ντιμιτρόφ, τον Τσίπρα ή τον Κοτζιά».
«Πιθανότατα έχω αναφέρει όλες τις επιλογές για μια λύση, λαμβάνοντας υπόψη την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα» κατέληξε.
«Αφροδίτη του Willendorf»: Η ιστορία πίσω από το πρώτο γυμνό στην ανθρώπινη τέχνη
14:21
Πάτρα: Την Τρίτη απολογούνται ο πρώην αστυνομικός και ο γιος του για διακίνηση ναρκωτικών
14:03
Απόπειρες και σχέδια δολοφονίας, πυροβολισμοί, απειλές: Οι φορές που ο Τραμπ κινδύνεψε και οι αστοχίες της Μυστικής Υπηρεσίας
13:51
Κώτσηρας στο CNN Greece: Τα μέτρα στήριξης είναι προϊόν της καλής πορείας της ελληνικής οικονομίας
13:39