ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Γαμπρός σκοτώθηκε από μπαλωθιά στον γάμο του

Ινδία: Γαμπρός σκοτώθηκε από μπαλωθιά στον γάμο του
YouTube

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας γάμος στην Ινδία, αφού την ώρα του εορτασμού, μπαλωθιά που έριξε καλεσμένος, πέτυχε τον γαμπρό στο στήθος.

Το περιστατικό απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο που κάλυπτε τον γάμο και το σοκαριστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Όπως φαίνεται σε αυτό, ο 25χρονος γαμπρός φαίνεται καθισμένος, περικυκλωμένος από άλλους καλεσμένους, κατά τη διάρκεια της εορταστικής τελετής. Ξαφνικά, ο γαμπρός φαίνεται να πιάνει το στήθος του. Έχοντας μια έκφραση πόνου, κοιτάει γύρο του να δει τι συνέβη και στη συνέχεια πέφτει προς τα εμπρός, πάνω στους καλεσμένους. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως διαπιστώνεται αργότερα, η μπαλωθιά που έριξε ένας από τους όρθιους καλεσμένους –ο οποίος φαίνεται επίσης στο βίντεο, φορώντας ένα πορτοκαλί μπλουζάκι- πέτυχε τον άτυχο 25χρονο στο στήθος.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν τον δράστη και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν έχουν πειστεί ότι ο θάνατος του 25χρονου είναι αποτέλεσμα ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ