Ινδία: Αρκούδα κατασπάραξε άντρα που επιχείρησε να... βγάλει selfie μαζί της
Ένας άντρας κατασπαράχθηκε από αρκούδα σε επαρχία της Ινδίας, όταν την πλησίασε για να βγάλει μία selfie μαζί της.
Ο Prabhu Bhatara σταμάτησε το όχημα του όταν είδε την αρκούδα και έτρεξε να βγάλει μία selfie με το ζώο. Καθώς πλησίασε την αρκούδα, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν τραυματισμένη, εκείνη του επιτέθηκε.
Πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης βρίσκονταν και άλλα άτομα, που επιχείρησαν να σταματήσουν την αρκούδα, πετώντας πέτρες, όμως δεν τα κατάφεραν.
Η επίθεση τραβήχτηκε σε βίντεο από χωρικούς που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του θανάτου του οδηγού. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Οντίσα, στα ανατολικά της Ινδίας.
Προσοχή. Σκληρές εικόνες.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Reuters: Μεγαλώνει η πετρελαιοκηλίδα ανοικτά της νήσου Χαργκ στον Περσικό Κόλπο (vid)
07:36
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο λόγω διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος
07:33
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Πώς λειτουργεί το 10% - Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι
07:24
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ περιμένει απόψε την απάντηση του Ιράν και ανοίγει «παράθυρο» σε νέα «Επιχείρηση Ελευθερία»: «Θα δούμε πως θα πάει»
07:21
ΚΟΣΜΟΣ