ΚΟΣΜΟΣ

Στα δικαστήρια ο Τσάρλι Σιν από πρώην σύντροφο του

Στα δικαστήρια ο Τσάρλι Σιν από πρώην σύντροφο του
Twitter

Μήνυση για επίθεση, βιαιοπραγία και άλλες κατηγορίες στον Τσάρλι Σιν κατέθεσε πρώην σύντροφός του λίγο καιρό μετά την αποκάλυψή του πως είναι φορέας του ιού HIV. Η Σκοτίν “Μπρετ” Ρος, είπε ότι γνώρισε τον 50χρονο ηθοποιό όταν εργαζόταν ως πορνοστάρ. Λίγο καιρό αργότερα τον αρραβωνιάστηκε.

Σύμφωνα με την ίδια και έγγραφα που έφερε στο φως το κίτρινο σαν λεμόνι ΤΜΖ, η 26χρονη ισχυρίζεται ότι ο Σιν την ανάγκασε να προβεί σε άμβλωση όταν έμεινε έγκυος το 2014 και της επιτέθηκε πολλές φορές κλωτσώντας την, κατά την διάρκεια της ενός έτους σχέσης τους.

Επιπλέον η Ρος στη μήνυση που κατέθεσε και είναι η πρώτη νομική δράση κατά του Σιν μετά την αποκάλυψη του ότι είναι οροθετικός αναφέρει ότι γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 2015 και συνευρέθηκαν τουλάχιστον πέντε φορές προτού ανακαλύψει η ίδια την αντιρετροϊκή αγωγή του.

Δέκα στοιχεία για HIV/AIDS με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Σιν υποστηρίζει ότι ήταν πολύ βίαιος μαζί της, ότι την απείλησε με όπλο και προσπάθησε στο παρελθόν να την πνίξει.

Διεκδικεί 1 εκατομμύριο δολάρια

Η Ρος διεκδικεί 1 εκατομμύριο δολάρια αποζημίωση αλλά και έσοδα από το παλιό τηλεοπτικό σόου του Σιν "Anger Management", κάτι που της οφείλει μετά από προφορική συμφωνία μεταξύ τους, υποστηρίζει. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου η Ρος ισχυρίζεται ότι η σχέση τους ξεκίνησε πελατειακά με τον Σιν να της προσφέρει 10.000 δολάρια για να κάνουν σεξ.

Η Ρος ισχυρίζεται ότι ο αρραβώνας τους τερματίστηκε με ένα SMS κάτι που την οδήγησε σε κατάθλιψη αλλά και απόπειρα αυτοκτονίας.

Είναι ο Τζέιμς Ντιν ο βιαστής του πορνό;

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας ενώ σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Καλιφόρνια, για να καταδικαστεί κάποιος που εκθέτει τον σύντροφο του στον ιό HIV χωρίς να παίρνει τις προαπαιτούμενες προφυλάξεις, πρέπει να αποδειχθεί δόλος και πρόθεση μόλυνσης.

Για την ιστορία ας υπενθυμίσουμε ότι όταν ο Τσάρλι Σιν δημοσιοποίησε το ιατρικό ιστορικό του είπε ότι το έκανε γιατί κουράστηκε να τον εκβιάζουν και να τον απειλούν ότι θα εκθέσουν το μυστικό όσοι δεν δωροδοκούσε για να εξαγοράσει την εχεμύθεια τους. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ