Ισραήλ: Θα εξουδετερώσουμε τον Άσαντ αν…
Ισραηλινός υπουργός προειδοποίησε σήμερα ότι το Ισραήλ θα σκοτώσει τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ και θα ανατρέψει την κυβέρνησή του, αν το Ιράν χρησιμοποιήσει το έδαφος της Συρίας για να εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ.
«Το Ισραήλ δεν έχει εμπλακεί μέχρι στιγμής στον (συριακό) εμφύλιο πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Γιουβάλ Στάινιτζ, όπως μετέδωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Ynet.
«Αν ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ συνεχίσει να επιτρέπει στο Ιράν να δρα μέσα στο συριακό έδαφος, το Ισραήλ θα τον εξουδετερώσει και θα ανατρέψει το καθεστώς του», πρόσθεσε.
«Αν ο Άσαντ επιτρέψει στο Ιράν να μετατρέψει τη Συρία σε μια στρατιωτική βάση εναντίον μας, να επιτεθεί εναντίον μας από συριακό έδαφος, θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό θα είναι το τέλος του», τόνισε ο Στάινιτζ.
ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΣΕ «ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ»: Σχέδιο 14 σημείων από το Ιράν για τερματισμό του πολέμου σε 30 ημέρες – Επιφυλακτική η στάση Τραμπ
18:00
Γιατί ακυρώθηκε δωρεά του κιθαρίστα Μπράιαν Μέι για φύτευση χιλιάδων νάρκισσων (vid)
17:56
Στο νοσοκομείο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ
17:41
Δύο οι νεκροί κρατούμενοι μετά τη συμπλοκή στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών
17:34