Πτώση των τουριστικών κρατήσεων στο Παρίσι μετά τις επιθέσεις
Δεν αποτελεί, πλέον, το Παρίσι πόλο έλξης για τα Χριστούγεννα, μετά τις πρόσφατες επιθέσεις των τζιχαντιστών.
Οι νέες κρατήσεις στην πόλη του Φωτός έχουν πέσει κατά 25% σε σχέση με το περασμένο έτος. Η σημαντικότερη πτώση καταγράφεται στις χώρες που είχαν παραδοσιακά μεγάλες τουριστικές ροές, όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ισπανία και οι ΗΠΑ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Reuters που βασίζεται σε στοιχεία της εταιρείας Forward Keys.
Παράλληλα, η πτώση επηρεάζει τα ταξιδιωτικά πρακτορεία αλλά και τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν δρομολόγια στο Παρίσι. Εντούτοις, αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μέχρι τις ημέρες των Χριστουγέννων θα αντιστραφεί η τάση και θα αυξηθούν οι τουριστικές ροές.
ΚΟΣΜΟΣ
Κραν Μοντανά: Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών - Πού μπορούν να απευθύνονται οι συγγενείς
14:25
ΚΟΣΜΟΣ
«ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ»: Κραν Μοντανά: «Πυροτεχνήματα σφηνωμένα σε μπουκάλια σαμπάνιας» προκάλεσαν την έκρηξη με τους 40 νεκρούς, περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες
14:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» - Οι ευχές με ασθενείς και εργαζομένους (pics)
14:12
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Επιβεβαιώνει την απαγόρευση πρόσβασης 37 ΜΚΟ στη Γάζα - Αναμέσα τους οι Γιατροί χωρίς Σύνορα
14:02
ΚΟΣΜΟΣ