Ισραήλ: Σε «κόκκινο» συναγερμό ο στρατός για το Ιράν
Ο ισραηλινός στρατός έδωσε διαταγή στις τοπικές αρχές στα υψίπεδα του Γκολάν να «ξεκλειδώσουν και να ετοιμάσουν καταφύγια», καθώς εντόπισε, όπως ανέφερε ο στρατός, «ασυνήθιστη δραστηριότητα των ιρανικών δυνάμεων στη Συρία».
Στην ανακοίνωση του στρατού αναφέρεται ότι τα αμυντικά συστήματα έχουν αναπτυχθεί και στρατιώτες των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων (IDF) βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό για μια επίθεση.
Το Ισραήλ κινητοποιεί κάποιες από τις εφεδρικές του δυνάμεις, έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ για αποχώρηση της Ουάσιγκτον από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν.
«Επιστρατεύουμε εφέδρους σε ειδικές περιπτώσεις, όπως απαιτείται», δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού στο πρακτορείο Reuters, χωρίς να διευκρινίζει την κλίμακα της επιστράτευσης.
Εφιάλτης για 85χρονο στα Χανιά: Τον ξυλοκόπησαν αρπάζοντας χρήματα και τα κοσμήματα που φορούσε
22:32
Κοινές περιπολίες Ιταλών και Ελλήνων αστυνομικών στον σιδηροδρομικό σταθμό Τέρμινι της Ρώμης
22:22
Tο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Κένεντι ψήφισε υπέρ της εκ νέου αναγραφής του ονόματος του Τραμπ
22:11
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3,3. εκατ. ευρώ
22:08