Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που εφαρμόζει ο πρόεδρος της Αργεντινής
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ υποστηρίζει το πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων το οποίο εφαρμόζει ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, διαβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την Πέμπτη, μερικά εικοσιτετράωρα αφότου το Μπουένος Άιρες ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει χρηματοδότηση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων του προέδρου Μαουρίτσιο Μάκρι της Αργεντινής, το οποίο είναι προσανατολισμένο στην αγορά, επικεντρωμένο στην ανάπτυξη, και βελτίωσε το μέλλον της Αργεντινής», αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική προεδρία.
«Ο πρόεδρος Μάκρι έχει το σωστό όραμα για την οικονομία της Αργεντινής και έχει κάνει σημαντικά βήματα προς τον εκσυγχρονισμό της οικονομικής πολιτικής της χώρας», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου.
Ναυάγιο στην Ινδονησία: Ένας νεκρός και 140 αγνοούμενοι - Διασώθηκαν 102 άτομα
09:44
Ανοικτές φωτιές στην άμμο, αστέρια Michelin και μουσικά events σε μία 360 μεσσηνιακή εμπειρία
09:30
Συνταξιούχοι: Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τα 400 ευρώ στις 30 Νοεμβρίου - Οι πιο κερδισμένοι
09:28
Emmy 2026: Τα ρεκόρ και οι ιστορικές στιγμές που μπορεί να γράψει η φετινή τελετή
09:10