Ειδική τελετή στη Βόρεια Κορέα για το κλείσιμο των πυρηνικών εγκαταστάσεων
Ειδική τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Κορέα για το κλείσιμο των πυρηνικών εγκαταστάσεων της χώρας, από τις 23 έως τις 25 Μαΐου.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, η κατεδάφιση του πεδίου πυρηνικών δοκιμών θα συμπεριλάβει την κατάρρευση όλων των υπόγειων στοών με ελεγχόμενες εκρήξεις, το κλείσιμο των εισόδων του, αλλά και την μεταφορά όλων των εγκαταστάσεων παρατήρησης, των ερευνητικών υποδομών, αλλά και των σημείων ελέγχου ασφάλειας.
Δημοσιογράφοι από άλλες χώρες, μεταξύ αυτών, από τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα θα προσκληθούν προκειμένου να καλύψουν το γεγονός της αποσυναρμολόγησης των εμβληματικών εγκαταστάσεων του κέντρου πυρηνικών δοκιμών.
ΕΛΛΑΔΑ
Κυψέλη: Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετερώθηκε το ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
17:39
ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή της Πυροσβεστικής στα Άνω Πορόια - Βρέθηκε εξάρτημα αυτοκινήτου (vid)
17:37
ΚΟΣΜΟΣ
Ποινή κάθειρξης 15 χρόνων επιβλήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας
17:23
ΚΟΣΜΟΣ
Η Γερμανία δεν θα συμμετάσχει για την ώρα σε διεθνή δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας
17:10
ΕΛΛΑΔΑ