Μαχητικά αεροσκάφη MiG-35 θα λάβει το διάσημο ακροβατικό σμήνος «Strizhi»
Το διάσημο ακροβατικό σμήνος “Strizhi” (οι Γρήγοροι) συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πρώτων μονάδων της ρωσικής αεροπορίας που θα εξοπλιστεί με νέα μαχητικά αεροσκάφη MiG-35, σύμφωνα με τον υπαρχηγό των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων υποπτέραρχο Αντρέι Γιουντίν.
“Η εκπαίδευση των πιλότων του ακροβατικού σμήνους στα μαχητικά MiG-35, προγραμματίζεται. Οι δοκιμές του αεροσκάφους, ολοκληρώνονται. Μετά την ολοκλήρωσή τους, το αεροσκάφος θα χρησιμοποιηθεί από την μοίρα του ακροβατικού σμήνους ‘Strizhi'", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιουντίν.
Το κέντρο πτητικών δοκιμών που βρίσκεται στην ρωσική πόλη Άκτουμπινσκ, θα είναι το πρώτο που θα λάβει τα νέα μαχητικά.
Το MiG-35 είναι μαχητικό 4++ γενιάς, που θα διαδεχτεί το MiG-29 με αναβαθμισμένες μαχητικές ικανότητες, αλλά και πτητικές επιδόσεις.
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56
«Χειροπέδες» στους δύο βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές του Βόλου
23:47