Μαχητικά αεροσκάφη MiG-35 θα λάβει το διάσημο ακροβατικό σμήνος «Strizhi»
Το διάσημο ακροβατικό σμήνος “Strizhi” (οι Γρήγοροι) συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πρώτων μονάδων της ρωσικής αεροπορίας που θα εξοπλιστεί με νέα μαχητικά αεροσκάφη MiG-35, σύμφωνα με τον υπαρχηγό των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων υποπτέραρχο Αντρέι Γιουντίν.
“Η εκπαίδευση των πιλότων του ακροβατικού σμήνους στα μαχητικά MiG-35, προγραμματίζεται. Οι δοκιμές του αεροσκάφους, ολοκληρώνονται. Μετά την ολοκλήρωσή τους, το αεροσκάφος θα χρησιμοποιηθεί από την μοίρα του ακροβατικού σμήνους ‘Strizhi'", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιουντίν.
Το κέντρο πτητικών δοκιμών που βρίσκεται στην ρωσική πόλη Άκτουμπινσκ, θα είναι το πρώτο που θα λάβει τα νέα μαχητικά.
Το MiG-35 είναι μαχητικό 4++ γενιάς, που θα διαδεχτεί το MiG-29 με αναβαθμισμένες μαχητικές ικανότητες, αλλά και πτητικές επιδόσεις.
Ρήγμα στη σχέση Πολωνίας - ΗΠΑ μετά από δηλώσεις του προέδρου της Βουλής κατά Τραμπ
18:59
Φάμελλος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Σύνταγμα θύμα του επικοινωνιακού σχεδίου του Μητσοτάκη
18:50
Ηράκλειο Κρήτης: Συνολικά 42 άτομα μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλία του Βιάννου
18:42
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Νεκρή οδηγός (pics)
18:33