Σκύλος-ήρωας σώζει τον τετράποδο φίλο του από πνιγμό
Οι σκύλοι είναι πιστοί και ατρόμητοι φίλοι που δεν διστάζουν να ρισκάρουν ακόμη και τη ζωή τους για να προσφέρουν βοήθεια. Αυτό αποδεικνύει και ένας σκύλος από την Μέσα της Αριζόνα, ο οποίος δεν δίστασε να πέσει μέσα σε πισίνα για να βοηθήσει τον τετράποδο φίλο του.
Βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας σπιτιού, δείχνουν τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Ρέμους να σώσει τον φίλο του Σμόκι, που είχε πέσει μέσα στην πισίνα, την ώρα που έπαιζαν.
Ο άτυχος σκύλος φαίνεται να έχει «κολλήσει» και να μην μπορεί να βγει από νερό. Ενώ ο Ρέμους αρχικά προσπαθεί να τον βοηθήσει από την έξω πλευρά της πισίνας, δεν φαίνεται να τα καταφέρνει και έτσι πέφτει ο ίδιος μέσα και σπρώχνοντας με την μουσούδα του τον φίλο του, τον σώζει.
Όπως εξηγεί η Laurie Becerra ιδιοκτήτρια των δύο σκύλων, ο Σμόκι δεν είναι τόσο καλός κολυμβητής, ενώ αντίθετα ο Ρέμους μπορεί να είναι σκανταλιάρης αλλά έχει «καρδιά από χρυσό».
ΗΠΑ: Δυσαρέσκεια Βανς για την απευθείας μετάδοση της εκτέλεσης του Νιντάλ Μαλίκ Χασάν
23:29
Σεισμός στον Παναμά: Το διεθνές αεροδρόμιο κλείνει προσωρινά για λόγους ασφαλείας
23:18
Ζελένσκι για τη συμφωνία Τραμπ–Πούτιν: «Τα δώρα στην Ρωσία δεν θα φέρουν ειρήνη»
23:07
ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της πτήσης flydubai σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ
22:57