Χαβάη: Παίζουν γκολφ σε απόσταση αναπνοής από το ηφαίστειο Κιλαουέα
Ο ουρανός στη Χαβάη είναι σκοτεινός και πυκνοί καπνοί αναδύονται από το ηφαίστειο Κιλαουέα, ωστόσο το σκηνικό αυτό δεν επηρεάζει παίχτες του γκολφ που πρέπει να ολοκληρώσουν το παιχνίδι.
Σε φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα διεθνή πρακτορεία απεικονίζονται πυκνοί τοξικοί καπνοί να αναδύονται από το ηφαίστειο, το οποίο έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης και την ίδια στιγμή κάποιους ανθρώπους να παίζουν γκολφ σε απόσταση «αναπνοής» από τη λάβα.
Η έκρηξη του Κιλαουέα έχει καταστρέψει σπίτια, δεκάδες άτομα αναγκάστηκαν να φύγουν από τις οικίες τους, με το φαινόμενο να απειλεί την τουριστική βιομηχανία της Χαβάης, που βρίσκεται σε συναγερμό.
Μάλιστα, το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο εξέδωσε κόκκινη προειδοποίηση την Τρίτη για επικείμενη, μεγάλη έκρηξη.
Αλλά όπως φαίνεται, κάποιοι πολίτες δεν ανησυχούν και πολύ:
Μόσχα κατά Ουάσινγκτον: «Πειρατεία και ληστεία» ο αποκλεισμός της Βενεζουέλας
16:57
Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη σε εφημερεύοντα νοσοκομεία – Κέρασε γλυκά τους εργαζόμενους
16:40
«Αργή αλλά σταθερή πρόοδο» στις ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ - Ουκρανίας βλέπει η Μόσχα
16:27
Ρεκόρ Γκίνες: Το «White Christmas» είναι το πιο επιτυχημένο single όλων των εποχών
16:02