Η γυναίκα που αιματοκύλισε το Σαν Μπερναρντίνο
Δύο ημέρες μετά το πολύνεκρο μακελειό με τους 14 νεκρούς και τους περισσότερους από 20 τραυματίες στο Σαν Μπερναρντίνο στις ΗΠΑ, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία της γυναίκας που μαζί με τον άνδρα της, Σαγιέντ Φαρούκ αιματοκύλισαν την Καλιφόρνια.
Η 27χρονη Μαλίκ και ο 28χρονος σύζυγός της Φαρούκ σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία μετά τη σφαγή στο κέντρο υγείας του Σαν Μπερναρντίνο.
Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμι είχε δηλώσει από την Πέμπτη πως οι ερευνητές δεν έχουν βρει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει πως το ζευγάρι ήταν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.
Η έρευνα έως τώρα έχει οδηγήσει σε ενδείξεις ριζοσπαστικοποίησης των δραστών και ότι ενδεχομένως αντλούσαν έμπνευση από ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Ήταν προσωπική θέση η άποψη για το επίδομα ανεργίας- Η αντιπολίτευση δεν θέλει το διάλογο
12:53
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρή μία 80χρονη γυναίκα μετά από ανατροπή αυτοκινήτου
12:51
ΕΛΛΑΔΑ
Live εικόνα από τον Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη
12:47
ΚΟΣΜΟΣ
Πάολα, Πετρέλης, Βέρτης, Οικονομόπουλος: Όλοι στη Νίκαια για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη
12:36
ΕΛΛΑΔΑ