Η γυναίκα που αιματοκύλισε το Σαν Μπερναρντίνο
Δύο ημέρες μετά το πολύνεκρο μακελειό με τους 14 νεκρούς και τους περισσότερους από 20 τραυματίες στο Σαν Μπερναρντίνο στις ΗΠΑ, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία της γυναίκας που μαζί με τον άνδρα της, Σαγιέντ Φαρούκ αιματοκύλισαν την Καλιφόρνια.
Η 27χρονη Μαλίκ και ο 28χρονος σύζυγός της Φαρούκ σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία μετά τη σφαγή στο κέντρο υγείας του Σαν Μπερναρντίνο.
Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμι είχε δηλώσει από την Πέμπτη πως οι ερευνητές δεν έχουν βρει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει πως το ζευγάρι ήταν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.
Η έρευνα έως τώρα έχει οδηγήσει σε ενδείξεις ριζοσπαστικοποίησης των δραστών και ότι ενδεχομένως αντλούσαν έμπνευση από ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Δώδεκα οικισμοί τέθηκαν υπό ρωσικό έλεγχο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου
20:18
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν τίθεται θέμα» στρατιωτικής συμμετοχής της Γερμανίας σε επιχειρήσεις στον Κόλπο, λέει ο Μερτς
20:11
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλας: «Όχι προς το παρόν» στην επέκταση της ASPIDES στα Στενά του Ορμούζ - «Πράσινο φως» για ενίσχυση στην Ερυθρά Θάλασσα
20:05
ΔΙΕΘΝΗ
Κατά 60% μειώθηκαν οι εξαγωγές πετρελαίου από την Μέση Ανατολή με τα Στενά του Ορμούζ να παραμένουν κλειστά
20:02
ΕΛΛΑΔΑ