ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος Ινδός ισχυρίζεται ότι είναι... Θεός για να μην πάει στη δουλειά του

Απίστευτος Ινδός ισχυρίζεται ότι είναι... Θεός για να μην πάει στη δουλειά του
Pixabay

Είναι σίγουρα μία από τις πιο εμπνευσμένες δικαιολογίες για να αποφύγει κάποιος να δουλέψει. Ένας Ινδός ισχυρίστηκε πως είναι μετενσάρκωση του Βισνού, θεότητας του ινδουϊσμού, και είπε στον εργοδότη του ότι αδυνατούσε να εργαστεί καθώς ήταν στη μέση μετάνοιας με σκοπό να αλλάξει την παγκόσμια συνείδηση και να σώσει τη χώρα από την ξηρασία.

Άναυδος ο εργοδότης του έλαβε το σημείωμα με την απίστευτη δικαιολογία, όταν του ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά.

Φυσικά, η ιστορία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει γίνει viral.

O Ινδός υπερασπίστηκε τον ισχυρισμό του και μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης τόνισε πως «ακόμη και δεν το πιστεύετε, είμαι όντως η δέκατη ενσάρκωση του Άρχοντα Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες. Συνειδητοποίησα ότι είμαι ο Άβαταρ Κάλκι ενώ ήμουν στο γραφείο μου τον Μάρτιο του 2010. Από τότε έχω θεϊκές δυνάμεις».

«Κάνω μετάνοιες στο σπίτι, εισερχόμενος στην 5η διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση...δεν μπορώ να κάνω τέτοιες μετάνοιες καθισμένος στο γραφείο μου», συμπλήρωσε και υπογράμμισε ότι οι μετάνοιά του εξυπηρετεί το γενικό καλό.

«Είναι πιο σημαντικό να με έχει να κάθομαι στο γραφείο και να περνάω τον χρόνο μου ή να κάνω πραγματική δουλειά για να σώσω τη χώρα;» διερωτήθηκε.

Να σημειωθεί πως ο νέος σωτήρας της Ινδίας έχει πάει μόνο… 16 φορές στη δουλειά του τους τελευταίους οκτώ μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ