ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε θύμα απαγωγής στο αεροδρόμιο χωρίς... να το καταλάβει κανείς

Έπεσε θύμα απαγωγής στο αεροδρόμιο χωρίς... να το καταλάβει κανείς
Youtube/The AIO Entertainment

Μία 39χρονη γυναίκα έπεσε θύμα απαγωγής στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ. Η Jincai Chen αποβιβάστηκε από την πτήση της από το Χονγκ Κονγκ όταν την πλησίασαν τέσσερις Κινέζοι και μία Ταϊλανδέζα και την απήγαγαν μπροστά στα μάτια όλων.

Σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου αποτυπώνονται η απαγωγέας και ένας μαυροντυμένος Κινέζος να κρατούν την 39χρονη από τα χέρια και να την οδηγούν προς την έξοδο.

Στοιχεία της αστυνομίας αναφέρουν πως οι δράστες βοηθήθηκαν από 10 ντόπιους, μεταξύ αυτών και έναν αστυνομικό που βρισκόταν στο αεροδρόμιο.

Μετά την απαγωγή της Chen, ο σύζυγός της έλαβε ένα τηλεφώνημα για λύτρα. Του ζήτησαν 620,000 δολάρια, κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο 411,000 όμως. Τα οποία έδωσε στους απαγωγείς με την ελπίδα ότι θα αφήσουν τη γυναίκα του.

Δυστυχώς, του ζήτησαν και άλλα χρήματα και αναγκάστηκε να αποταθεί στην αστυνομία για να τον βοηθήσουν. Οι απαγωγείς αναγκάστηκαν τελικώς να απελευθερώσουν την όμηρό τους, αφήνοντας της σε έναν επαρχιακό δρόμο της Μπανγκόκ.

Η έρευνα των Αρχών για την υπόθεση συνεχίζεται και, όπως ανέφερε τοπικός αξιωματούχος, «έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τέσσερις Κινέζους υπόπτους που το έχουν ήδη σκάσει από την Ταϊλάνδη». «Γνωρίζουμε την ταυτότητα όλων των υπόπτων», γνωστοποίησε.

Το θύμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει «καταθέσει στις Αρχές σχετικά με την υπόθεση, αλλά θα πάρουμε κατάθεση και από τον σύζυγό της. Θα κυνηγήσουμε τη συμμορία και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πίσω τα χρήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ