Έσκαψε πελώριο τούνελ για να δραπετεύσει από τη φυλακή αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ
Κρατούμενος φυλακών υψίστης ασφαλείας της Βραζιλίας έσκαψε ένα τούνελ μήκους 70 μέτρων για να αποδράσει, όμως πέθανε από ασφυξία λίγα μόλις μέτρα πριν μπορέσει να το σκάσει.
Ο Judson Cunha Evangelista, ξεκίνησε να σκάβει ένα τούνελ στην τουαλέτα του κελιού του στην Μπόα Βίστα πριν από μήνες. Σκοπός του, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν να οργανώσει μία μαζική απόδραση.
Το τούνελ του είχε ξεπεράσει τα συρματοπλέγματα και τον φράχτη της φυλακής, όμως, ο 26χρονος επίδοξος δραπέτης έπαθε ασφυξία και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πριν σκάψει τα τελευταία μέτρα.
Ο Evangelista είχε προφασιστεί ασθένεια για να μείνει στο κελί του και όταν οι φύλακες πήγαν να ελέγξουν αν είναι καλά, ανακάλυψαν το τούνελ.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρκετές σακούλες με χώμα και ένα ηλεκτρικό καλώδιο το οποίο διέτρεχε το τούνελ και κατέληγε σε μία λάμπα.
Το τούνελ έχει πλέον γεμίσει με μπετόν, σύμφωνα με εκπρόσωπο των Αρχών.
Ο Πούτιν βγάζει για πρώτη φορά στη θάλασσα το πυρηνικό «υποβρύχιο της Αποκάλυψης»
14:52
Κρυπτονομίσματα και χρυσός επιστρέφουν στο επίκεντρο - Ο ρόλος των ομολόγων
14:51
Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 44χρονος μετά την καταγγελία βιασμού από την εν διαστάσει σύζυγό του
14:43
Fitch: Πλεονάσματα, δυνατές τράπεζες και μείωση χρέος «οδήγησαν» στις αναβαθμίσεις της Ελλάδας
14:27