Λήξη συναγερμού στο Κίεβο: Άνοιξε πάλι το μετρό

Το μετρό του Κιέβου άνοιξε και πάλι αφού η προειδοποίηση για βόμβα που είχε δεχθεί αποδείχθηκε ψευδής, ανακοινώθηκε από την εταιρεία που διαχειρίζεται το μετρό μερικές ώρες πριν η πρωτεύουσα της Ουκρανίας φιλοξενήσει τον τελικό του UEFA Champions League.
«Οι σταθμοί ερευνήθηκαν και άνοιξαν για τους επιβάτες. Δεν βρέθηκαν εκρηκτικά», ανακοίνωσε η εταιρεία στο Facebook.
Νωρίτερα σήμερα οι αρχές έκλεισαν τους πέντε σταθμούς του μετρό του Κιέβου αφού έλαβαν προειδοποίηση για βόμβα.
Το απόγευμα το Κίεβο θα φιλοξενήσει τον τελικό του UEFA Champions League, στον οποίο η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ: ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι περιλαμβάνει η πρόταση Προανακριτικής ΣΥΡΙΖΑ – ΝεΑΡ, εν αναμονή των κινήσεων του ΠΑΣΟΚ
11:48
ΚΟΣΜΟΣ
Κύμα αεροπορικών βομβαρδισμών στο Λίβανο από το Ισραήλ
11:47
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής - Ο «κακός» της σειράς «Παρά Πέντε»
11:44
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Οι Πρεσβευτές της Rolex κυριάρχησαν στο Wimbledon με διπλή νίκη
11:35
ΚΟΣΜΟΣ