Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: Έσφαξε τον ανήλικο γιο της ενώ αυτός κοιμόταν
Μια υπόθεση παιδοκτονίας συγκλονίζει την κατεχόμενη Κύπρο. Δράστης μια 36χρονη Τουρκοκύπρια η οποία μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της ενώ κοιμόταν.
Η οικογενειακή τραγωδία όμως είχε και θλιβερή συνέχεια καθώς μόλις ο παππούς του παιδιού αντίκρισε το φρικτό θέαμα, έπαθε καρδιακή προσβολή και απεβίωσε. Η γιαγιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και βρίσκεται υπό παρακολούθηση.
Σύμφωνα με το sigmalive, η μητέρα επιχείρησε μετά τη δολοφονία του παιδιού της να βάλει τέλος στη ζωή της, χωρίς να τα καταφέρει ενώ φέρεται να δήλωσε την επόμενη ημέρα, «ο γιος μου είναι άρρωστος, δεν θα έρθω να δουλέψω». Η γυναίκα συνελήφθη και ανακρίνεται (φέρεται να έχει ομολογήσει) ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος.
Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Kibris, αναφέρει πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η 36χρονη επιτέθηκε στο παιδί με σκοπό να το σκοτώσει, καθώς την Κυριακή το βράδυ είχε επιχειρήσει να το δολοφονήσει ανεπιτυχώς.
Παπακωνσταντίνου (Ideal Holdings): Το παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας έχει αρχίσει και βελτιώνεται
12:44
Απορρίπτει τις άμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ
12:41
Διεκόπη η δίκη των Τεμπών - Θα συνεχιστεί αύριο, Τρίτη
12:35
Παγκράτι: Οδηγός μηχανής έσπασε το πόδι 22χρονης - Δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει
12:34